Gooikensdam 1
4905 BM Oosterhout
Nederland
T +(31)(0)162 45 54 84
F +(31)(0)162 43 14 36
Ontwikkelingen Van Leeuwen
nieuwbouw-vlcs.jpg
 

 

 

   

 

 

            

        Nieuwbouw Van Leeuwen Container Service BV
                op het Gooikensdam 1 te Oosterhout

VERHUIZING VAN LEEUWEN CONTAINER SERVICE BV

Na 35 jaar heeft het bekende Oosterhoutse bedrijf Van Leeuwen Container Service BV het industrieterrein de Vijf Eiken verlaten. Ruim 2 jaar geleden kochten zij een bestaande loods langs de Statedam. Anderhalf jaar heeft de verbouwing in beslag genomen en het resultaat mag er zijn. De loods is volledig gerenoveerd. Tevens is voor de loods een prachtig eigentijds nieuw kantoor gebouwd. Het geheel oogt zeer representatief.

Van Leeuwen Container Service BV is een transport bedrijf dat dit jaar haar 75-jarig jubileum viert. Met een moderne volume vloot zijn zij een bekende verschijning op de wegen in de Benelux en Duitsland. Wie kent nu niet de blauw/grijze wagens met de grote leeuwenkop erop! Het bedrijf is zeer ambitieus en zit volop in de groei. Zo is op- en overslag aan de dienstverlening toegevoegd. Op het terrein aan de Gooikensdam (totaal 20.000 m²) is 8.000m² voor deze doeleinden in gebruik.
Ook op het gebied van transport zijn er vele uitbreidingen. Daarom is het bedrijf dringend op zoek naar nieuwe chauffeurs!

Kortom, een Oosterhouts bedrijf volop in beweging!