Diensten


Altijd onderweg, altijd dichtbij!


NEEM CONTACT OP

Last Minute Transport

Onverwachte dingen komen nooit gelegen binnen een planning die al helemaal rond was. Voor de zogenaamde Last Minute Transporten kunt u echter zonder aarzeling contact opnemen met Van Leeuwen Container Service BV omdat de flexibiliteit van hun vloot ruimte biedt om die extra service te kunnen verlenen.

Vanwege onze brede capaciteit zijn wij altijd bij u in de buurt. Daarom zijn wij de ideale partner om in te spelen op uw ad-hoc problemen.

Wij lossen dit graag voor u op.

Deelladingen


In overleg zijn deelladingen mogelijk vanaf 5 pallets. Op aanvraag kunnen we een palletprijslijst voor u opstellen om inzicht te krijgen in de kosten voor dergelijke kleine vrachten die wij praktisch altijd voor u kunnen uitvoeren.

Tijdsleveringen


Van Leeuwen Container Service BV staat bekend als ‘tijdrijder’.

Bijna alle planners zijn ooit zelf chauffeur geweest, waardoor ze als geen ander weten wat er speelt binnen de transportwereld. Hierdoor kunnen zij kundig en adequaat reageren op elke verandering die zich voordoet met een grote flexibiliteit als effect.

Vragen kunnen direct gesteld worden aan de afdeling Customer Service die bij de afdeling Planning zit. De klant is daarom verzekerd van antwoord.

LZV


LZV’s zijn Lange Zware Vrachtvoertuigen met een maximale lengte van 25,25 meter en een maximaal gewicht van 60 ton. Door te rijden met deze LZV’s is het mogelijk om grote volumes efficiënter te vervoeren, waarbij we bijdragen aan een verminderde belasting voor het milieu en waarbij uw bedrijf vooruitstreeft naar het duurzaam en verantwoord ondernemen.

Met een LZV beschikt u over 21,25 laadmeter waar u met een combi gebruik maakt van 15,6 laadmeter. De inhoud van de LZV bedraagt 180m3, dit is bij 40% meer dan in een combi.

Wilt u meer doen voor het milieu, of simpelweg meer volume in een enkel transport verzenden? Van Leeuwen biedt binnen Nederland de mogelijkheid om uw vracht met een LZV te vervoeren. Neem voor beschikbaarheid en tarieven vrijblijvend contact met ons op via email.